Kiitos!

Meistä suomalaisista 91 prosenttia kuuntelee tutkimuksen mukaan musiikkia niin, että musiikintekijätkin saavat korvauksen. Kuuntelemalla kunniallisesti pidämme huolta siitä, että suomalaista musiikkia voidaan tehdä jatkossakin.

Nyt haluamme juhlia hyvää musiikkia ja joulua kanssasi. Lähetä alta löytyvistä vaihtoehdoista mieleisesi jouluinen videotervehdys ystävällesi. Videon toimittaa perille ystäväsi suosikkiartisti.

#musiikinpuolesta

Kampanjan tiedot ja yksityisyysehdot

Kampanjan järjestäjä on Musikkituottajat IFPI Finland ry, email: ifpi@ifpi.fi

Musiikinpuolesta.fi Joulutervehdys-kampanja on viestintäkampanja, jonka keskeinen osa on videotervehdykset, joissa artistit kiittävät musiikinkuuntelijoita ja toivottavat heille hyvää joulua. Kampanjaan osallistuja voi itse valita www.musiikinpuolesta.fi -sivuston videoista mieleisensä jouluisen videotervehdyksen.

Kampanjaan voivat osallistua kaikki oikeustoimikelpoiset henkilöt, jotka ovat rekisteröityneet Facebook.com -verkkopalveluun ja näin hyväksyneet sen käyttöehdot. Kampanjaan osallistutaan jakamalla valitun artistin joulutervehdys osoitteessa www.musiikinpuolesta.fi. Joulutervehdys-video sisältää personoitavan kohdan, jossa käyttäjä voi jakaa joulutervehdyksen omalle Facebook-kaverilleen. Joulukortissa näkyvät lähettäjän sekä vastaanottajan nimi ja Facebook-profiilikuva.

Kampanjassa lähettäjän ja vastaanottajan tiedot (nimi, Facebook-profiilikuva) tallentuvat tietokantaan. Tietoja ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen. Tiedot säilytetään vain siihen saakka, kunnes kampanja päättyy 31.1.2014. Tämän jälkeen henkilötiedot tuhotaan.

Osallistumalla musiikinpuolesta.fi-kampanjaan vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi kampanjan säännöt. Kampanjan aineiston kopioiminen, julkaiseminen, levittäminen tai muokkaaminen on kiellettyä ilman järjestäjän etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Kampanjan toteuttaja ei ole vastuussa ongelmista ja virheistä, jotka johtuvat toteuttajan ulottumattomissa olevista seikoista.